RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dvije godine od ubojstva Božidara Cicmila u Mostaru na Rudniku, istraga sporo napreduje

Napisano 20.10.2017. 23:00

Ubojstvo Božidara Cicmila (32) crnogorskog državljanina i vlasnika tvrtke “Moj taxi” Mostar, koje se dogodilo na jučerašnji dan prije dvije godine, kada je likvidiran u klasičnoj “sačekuši” u garaži zgrade u kojoj je živio u mostarskom naselju Rudnik, gdje je ustrijeljen sa pet metaka, još nije rasvijetljeno.

Iako su u mostarskoj policiji i dalje uvjereni da je Cicmilov ubojica, kako se to iznosilo od samog početka istrage, izvan BiH, odnosno da su ključ njegovog ubojstva osobe iz Crne Gore, pomalo zbunjujuće zvuči činjenica da još nisu dobili povratne informacije od tamošnjih policijskih organa.

To je Avazu jučer potvrđeno u Županijskom tužiteljstvu, iz kojeg je u nekoliko navrata prema Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije poslana urgencija za organiziranjem sastanka i razmjene podataka sa policijom Crne Gore.

Posljednja urgencija poslana je u srijedu i, kako nam je rečeno u Tužteljstvu, u MUP-u HNŽ čekaju odgovor iz crnogorske policije. Najviše se očekuje informacija o otisku prsta koji je izuzet sa Cicmilovog automobila, a za koji se pretpostavlja da pripada ubojici.


Nema komentara

Anketa

Ustavi