RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HBŽ nastavlja s programom ranog učenja za djecu

Napisano 09.10.2017. 23:35

Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane roditelje (skrbnike) kako se i ove godine nastavlja realizacija programa "Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje".

Program će biti realiziran u suradnji s UNICEF-om i općinama Hercegbosanske županije.

Predviđeno je da se boravak s djecom realizira u trajanju od 6 mjeseci, 4 radna dana u tjednu u dnevnom trajanju od 3 sata (ukupno 300 sati) za djecu starosti od 4 do 6 godina (2012. i 2013. godište), pri čemu će prednost imati djeca s poteškoćama u razvoju i djeca iz obitelji u stanju socijalne potrebe.

Upis i prijem djece je besplatan, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a, prenosi Fena.

Ministarstvo je u svrhu realizacije navedenog programa uputilo dva javna poziva koja ostaju otvorena 15 dana od dana objave, i to: Javni poziv za prijem i upis djece u okviru realizacije programa "Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje" i Javni poziv za prijem odgajatelja/odgajateljica u okviru realiziranja projekta "Povećajmo mogućnosti djeci u BiH za rano učenje".

Navedeni javni pozivi i prijavni obrazac za upis djeteta dostupni su u rubrici natječaji/javni pozivi na službenoj internetskoj stranci Vlade HBŽ-a, stoji u priopćenju.


Nema komentara

Anketa

Ustavi