RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HDZ BiH preko interneta pokrenuo projekt zapošljavanja

Napisano 24.05.2010. 16:04
Uključi se

HDZ BiH pokrenuo je projekt pomoći prilikom zapošljavanja akademski obrazovanih građana. Naime, zbog činjenice da je sve više akademski obrazovanih mladih kadrova na burzi rada, HDZ BiH je pristupio izradi kadrovske baze podataka akademski mladih obrazovanih građana, kao i onih koji već imaju zaposlenje, a željeli bi promijeniti posao  sukladno svojoj struci i ukazanim potrebama u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti na svim razinama.

"Namjera HDZ-a BiH je pomoći neuposlenima, ali i sručnim visokoobrazovanim stručnim kadrovima, bez obzira na njihova ideološka opredjeljenja ili stranačku pripadnost. U tu svrhu otvaramo vam mogućnost evidentiranja u našu bazu kadrova putem web stranice: www.ukljuci-se.org.", navodi se u priopćenju iz te stranke.

Iz HDZ-a BiH poručuju kako se posebno zauzimaju za aktivnu politiku zapošljavanja mladih akademski obrazovanih, osmišljenu potporu mladim obiteljima te sustavnu skrb o mladim talentima i njihovo uključivanje u politički, gospodarski, kulturni i duhovni život.

Prezentacija kadrovske baze podataka preko web stranice www.uključi-se.org održat će se  25. svibnja u 13 sati u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače u Mostaru.


Nema komentara

Anketa

Ustavi