RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Promoviran prvi broj regionalnih novina "Herc vjesnik"

Napisano 24.05.2010. 15:55
HERC Vjesnik

U hotelu "Mogorjelo" u Čapljini sinoć je održana svečana promocija prvog broja regionalnih novina "Herc Vjesnik" koje je pokrenula udruga "Fenix". Po riječima glavnog urednika Frane Matića novine će za početak 'pokrivati' područje općina Čapljina, Stolac, Ravno, Neum, Ljubuški i Čitluk, a vremenom bi se trebale proširiti i na preostali dio Hercegovine.

Prvi i drugi broj novina će, kako je rekao, izlaziti mjesečno, a nakon toga planirano je da izlaze kao dvotjednik i krajem ljeta kao tjednik.

"Cilj pokretanja regionalnih novina je bolja medijska pokrivenost ovih općina i kvalitetnija prezentacija svega što se događa u ovim općinama koje nikada nisu imale svoje novine, odnosno novine koje izlaze u jednoj od ovih općina", kazao je Matić.

Svečanoj promociji je prisustvovao veliki broj gostiju i uzvanika iz BiH i Hrvatske.

Prvi, besplatan broj, na četrdeset kolor stranica donosi niz informacija potkrepljenih foto reportažama iz svih područja društvenog života, povijesti, kulture, sporta, zabave... Glavni urednik Herc vjesnika je dugogodišnji ugledni novinar i dopisnik nekoliko velikih medija iz ovog kraja Frano Matić, a njegov zamjenik Zdravko Jakiša.  

Klikom na link  preuzmite pdf izdanje

ljportal.com


Nema komentara

Anketa

Ustavi