RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HNŽ: HDZ BiH promijenio pregovarački tim uoči susreta sa SDA

Napisano 03.08.2015. 20:52

Novi predsjednik Županijskog odbora HDZ-a BiH HNŽ-a Ljubo Bešlić danas je odmah nakon imenovanja donio svoju prvu odluku. On je promijenio sastav pregovaračkog tima HDZ-a BiH koji bi ovih dana trebao nastaviti pregovore s SDA-om oko formiranja nove Vlade HNŽ-a.

- U novom pregovaračkom timu su Nevenko Herceg, Tomislav Martinović, Ljubo Bešlić i Smiljan Vidić. Očekujemo kako će se u najkraćem roku organizirati sastanak sa predstavnicima SDA kako bi se završila priča oko formiranja nove županijske vlade u Mostaru - rekli su iz HDZ-a BiH za Prvi.tv.

Još uvijek nije precizirano kada bi se moglo očekivati formiranje nove Vlade HNŽ-a, ali upućeni tvrde kako bi taj posao trebao biti završen do kraja ovoga tjedna ili najdalje do prve polovice idućega tjedna. U međuvremenu, vjerojatno će doći do promjene prijedloga ministara ispred HDZ-a BiH, barem ako je suditi prema neslužbenim najavama. S druge strane, SDA još uvijek nije dostavio svoj prijedlog ministara u novoj županijskog vladi u HNŽ-u, ali se očekuje kako će i taj posao biti završen za nekoliko dana.


Nema komentara

Anketa

Ustavi