RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Uskoplje: Obilježena 23. obljetnica Brigade dr. Ante Starčević

Napisano 03.08.2015. 13:25

Izaslanstvo OO HDZ-a BiH Uskoplje predvođeno predsjednikom Draženom Matišićem, dopredsjednikom Marinkom Krajinom i tajnikom Goranom Batinićem nazočilo je u nedjelju, 2. kolovoza 2015. godine na 23. obljetnici Brigade dr. Ante Starčević iz Uskoplja.

Obilježavanje obljetnice počelo je služenjem svete mise za sve poginule hrvatske branitelje u župnoj crkvi u Uskoplju i polaganjem vijenaca na središnjem spomen-obilježju poginulim hrvatskim braniteljima. Vijence su položili koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata s područja općine Uskoplje, Rama, Županije Središnja Bosna, izaslanstvo OO HDZ-a BiH Uskoplje i predstavnici oružanih snaga Bosne i Hercegovine.

Iskrene čestitke povodom 23. obljetnice Brigade dr. Ante Strarčević uputili su predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i predsjednik ŽO HDZ-a BiH ŽSB Nikola Grubešić, koji se ovom prilikom ispričao zbog nedolaska, zbog ranije preuzetih obveza.

Nakon polaganja vijenaca dodijeljene su prigodne nagrade najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola iz Uskoplja. Prigodno druženje za sve prisutne upriličeno je u parku Osnovne škole Uskoplje.

HMS


Nema komentara

Anketa

Ustavi