RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Katolički školski centar dio obrazovnog bogatstva u USŽ-u i na ponos svima

Napisano 03.04.2011. 09:42

Katolički školski centar dio obrazovnog bogatstva u USŽ-u i na ponos svima
 
Gradilište zdanja Katoličkoga školskog centra "Ivan Pavao II." u Bihaću obišao načelnik Albin Muslić

Da svako novo dostignuće u znanosti ili građevinarstvu za građane Bihaća ima posebno značenje, potvrđuje i izgradnja Katoličkoga školskoga centra "Ivan Pavao II." - škole za Europu. Koliko je značenje izgradnje ovoga zdanja, potvrđuje i općinski načelnik mr. Albin Muslić koji je s najbližim suradnicima i prof. Franjom Jurićem, dopredsjedateljem Općinskoga vijeća Bihać, posjetio gradilište.

Za posjeta i obilaska zdanja, čiji se završetak planira do kraja lipnja ove godine, don Slavo Grgić, ravnatelj ove ustanove, upoznao je načelnika Muslića s tijekom radova te izgledom budućih učionica i drugih sadržaja KŠC-a.

Općina Bihać je na razne načine poduprla izgradnju ovoga centra, a u proračunu za ovu godinu, sukladno trenutačnim mogućnostima, predviđena su i određena financijska sredstva. Kako je ovom prilikom kazao, radi se o sredstvima koja su simbolična spram svekolike potrebe i ona koja su uložena u dosadašnju izgradnju, ali koja potvrđuju opredjeljenje Bihaća da ima obrazovnu ustanovu europskoga profila poput katoličkih škola za Europu.

Prema riječima načelnika Muslića, Katolički školski centar je u svakom pogledu dio obrazovnog bogatstva u Bihaću i USŽ-u i na ponos svima koji su dali nesebičan doprinos u razvoju Centra.

Katolički školski centar imat će osam učionica za srednju školu, amfiteatar, prostorije za administraciju, prostorije sa suvremenim sustavom za zagrijavanje Centra, kao i druge sadržaje, a planirana je izgradnja još osam učionica za osnovnu školu, te dječji vrtić.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi