RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kiseljak: Raspisan natječaj za dodjelu stipendija studentima

Napisano 08.03.2018. 23:27

Načelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić-Ramljak raspisao je natječaj za dodjelu stipendija studentima u akademskoj 2017./2018. godini, kada će se dodijeliti 10 stipendija za studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja. 

Pravo na dodjelu stipendije, kažu iz Općine, imaju redoviti studenti koji ispunjavaju sljedeće uvjete: da je državljanin BiH, da ima prebivalište na području općine Kiseljak, da je student preddiplomskog ili diplomskog sveučilišnog studija i da je student sveučilišnog  studija na kojem se obrazuje za deficitarno zanimanje.

Također, navode da studenti koji žele ostvariti stipendiju trebaju podnijeti zahtjev sa kontakt-podacima i priložiti uvjerenje o prebivalištu, ne starije od tri mjeseca, kopiju osobne karte i to ovjerenu, uvjerenje od fakulteta da je redoviti student u školskoj 2017./2018. godini i ovjerenu izjavu da ne ostvaruju neku drugu stipendiju, studentsku potporu ili kredit, prenosi Dnevni avaz.

Prijavu s dokazima studenti mogu poslati na adresu: Općina Kiseljak, Povjerenstvo za dodjelu stipendija studentima za školsku 2017./2018. godinu, bana Josipa Jelačića 41, 71250 Kiseljak, s naznakom: "Ne otvarati" ili donijeti lično u Općinu. Konkurs je otvoren 15 dana.


Nema komentara

Anketa

Ustavi