RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Konzularni dani u Orašju bit će svakog četvrtka

Napisano 18.05.2012. 14:44

Orašje - Nove prostorije za Konzulat RH

Konzularni dani u Orašju bit će svakog četvrtka

Konzulat Republike Hrvatske obratio se Općini Orašje sa zahtjevom za pronalaženjem poslovnog prostora kojim upravlja Općina za obavljanje konzularnih dana za potrebe građana općine Orašje i Posavske županije, a zahtjev je upućen zbog raskida ugovora o zakupu poslovnog prostora s dosadašnjim vlasnikom.

Zbog hitnosti postupka vijećnici Općinskog vijeća Orašje jednoglasno su usvojili odluku o davanju u zakup poslovnog prostora Konzulatu Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Tuzla, u zgradi Omladinskoga doma u Orašju. Za dodijeljeni poslovni prostor Konzulat će plaćati zakupninu u skladu s odredbama odluke o davanju u zakup poslovnog prostora.

Generalni konzul Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini Tuzla Josip Juras i načelnik općine Orašje Đuro Topić tim povodom potpisali su ugovor o najmu poslovnog prostora u zgradi Omladinskog doma Orašje, a ispostava Konzulata najvjerojatnije će početi s radom 14. lipnja 2012. godine.
 
Konzularni dani u Orašju, kako je dogovoreno, bit će svakog četvrtka od 10 do 15 sati i u tom razdoblju tri djelatnika radit će na preuzimanju zahtjeva za izdavanje hrvatskih putovnica i na izdavanju izrađenih putovnica.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi