RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ministar Galić pozdravio prvašiće u Livnu i Tomislavgradu

Napisano 03.09.2018. 23:24

Danas je počela nastava za učenike u školama na području Hercegbosanske županije (HBŽ), a na svečanom dočeku prvašića u OŠ Ivana Mažuranića u Tomislavgradu i OŠ Ivana Gorana Kovačića u Livnu okupljenima se obratio ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ-a Petar Galić.

Ministar Galić poželio je uspješan i sretan početak školske godine svim učenicima, njihovim roditeljima te prosvjetnim djelatnicima.

- Samo zajedničkim naporima i kreativnim idejama, u dobroj vjeri, svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa možemo očekivati rezultate i uspjeh, smijeh i radost - kazao je tom prigodom Galić.

Za učenike prvih razreda i petih razreda koji dolaze iz socijalno ugroženih obitelji Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije i ove godine je osiguralo besplatne udžbenike.

Na jednoj od svojih prethodnih sjednica Vlada HBŽ-a donijela je odluku kojom se odobrava uporaba prošlogodišnjih školskih udžbenika i priručnika u osnovnim i srednjim školama tijekom 2018./2019. školske godine, podsjetili su iz Vlade HBŽ-a.


Nema komentara

Anketa

Ustavi