RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mostar: Studenti pojedinih županija će plaćati punu cijenu smještaja

Napisano 27.08.2016. 07:39

Na jučerašnjoj sjednici Upravnog vijeća Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru razmatrana je financijska situacija Centra s posebnim naglaskom na potraživanja prema određenim županijama, prenosi Pogled.ba

S obzirom da uskoro počinje nova akademska godina te se SCM uvelike sprema za prijem novih generacija kao i starih studenata uz pružanje najboljih mogućih uvjeta smještaja i prehrane u cijeloj BiH, zbog neodgovornosti pojedinih županija otežan je rad ove ustanove od javnog značaja.

Sukladno navedenom na sjednici donesena je sljedeća odluka:

Herceg-bosanska, Hercegovačko-neretvanska, Srednjo-bosanka, Sarajevska, Tuzlanska, Posavska te Zeničko-dobojska županija, kao i Republika Srpska i Distrikt Brčko izvršile su sve svoje obveze, te će studenti iz navedenih administrativnih regija moći useliti u dom od 1. do 15. rujna 2016. godine po cijeni od 156,00 konvertibilnih maraka.

Studenti koji dolaze iz županija koje nisu gore navedene i koje nisu izmirile svoje obveze prema Centru, mogu useliti u istom periodu, dakle od 1. do 15. rujna s tim što će plaćati punu cijenu smještaja, stoji u priopćenju Uprave Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru.


Nema komentara

Anketa

Ustavi