RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mostar: Svečana promocija studenata Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike

Napisano 05.12.2017. 23:13

U sklopu 58. obljetnice osnutka Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru u utorak je održana svečana sjednica vijeća Fakulteta te svečana promocija studenata.

Tom prigodom promovirano je 114 prvostupnika , 74 magistra i dva nova doktora znanosti iz tehničkog područja, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Mostaru, prenosi Fena.

Dekan Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Željko Stojkić čestitao je studentima na postignutim rezultatima i svima koji su pridonijeli ostvarivanju tog uspjeha.

- Svako vrijeme ima svoje izazove pa tako i danas mi živimo u vremenu pojave novih tehnologija, digitalizacije, novih proizvoda, novih zanimanja, sve su to trendovi koji utječu da su inženjerska zanimanja danas sve traženije struke - rekao je Stojkić.

Rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić naglasio je kako su diplomanti, uz vodstvo Fakulteta, zaslužni za velike uspjehe Fakulteta na svim poljima.

- Programi se osuvremenjavaju, otvaraju novi laboratoriji. Uspješno ste povezani s gospodarstvom, kako domaćim, tako i međunarodnim, stvarate nove projekte. Uspjeli ste Fakultet pozicionirati i dovesti na stazu izvrsnosti. Ne sumnjam kako ćete tu izvrsnost, kompetencije, znanje i vještine primijeniti i na tržištu rada - rekao je rektor Tomić.

Tom prigodom dodijeljene su i dekanove nagrade najboljim studentima, a studentima i profesorima uručena su priznanja i zahvalnice za promociju Fakulteta, kao i dugogodišnji rad na najstarijem fakultetu Sveučilištu u Mostaru, stoji u priopćenju.


Nema komentara

Anketa

Ustavi