RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Nakon Dodika, lider HDZ-a našao i drugog partnera?!

Napisano 31.08.2010. 11:15

Predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva Fahrudin Radončić primio je danas u posjetu predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića, priopćeno je iz ove stranke.
 
Tijekom polusatnog dogovora, njih dvojica su razmijenili mišljenja o aktualnoj bh. političkoj situaciji i poseban naglasak stavili na pitanje kako da nakon trećeg listopada međunacionalni odnosi u našoj zemlji budu bolji, a da u prvom planu buduće vlasti budu ekonomija i euroatlantske integracije.
 
Podsjetimo, prije desetak dana, odgovarajući na pitanje koga od bošnjačkih stranaka HDZ BiH vidi kao partnera u vlasti nakon predstojećih izbora, predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović kazao je u Mostaru kako je siguran da će njegova stranka biti partner bar s dvije bošnjačke stranke s kojima će imati sličnu razinu razumijevanja i dogovora kao što to imaju sa SNSD-om.
 
Čović je pojasnio kako će do kraja kolovoza znati koje su to stranke, ističući pri tom kako je već dogovoren sastanak s predsjednikom Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudinom Radončićem i s predsjednikom Stranke za BiH Harisom Silajdžićem.


Nema komentara

Anketa

Ustavi