RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Nakon tragične prošlo nedjeljne bugojanske zore Središnja Bosna ponovo u crnim kronikama

Napisano 03.07.2010. 12:59

Povrijeđene četiri osobe u pucnjavi u centru Novog Travnika  

Nakon tragične prošlo nedjeljne bugojanske zore Središnja Bosna ponovo u crnim kronikama.

U pucnjavi koja se desila pola sata iza ponoći u središtu Novog Travnika povrijeđene su četiri osobe, od kojih su tri hospitalizirane u bolnici u Novoj Biloj. Stanje 29-godišnje ženske osobe je izuzetno teško, a za počiniteljem se traga.

Zanimljivo je da se ovaj mafijaški obračun ponovo događa u najosjetljivijem dijelu BiH, u Županiji Središnja Bosna, i to samo šest dana nakon terorističkog napada u Bugojnu.

Neslužbeno, radi se o obračunu kriminalnog miljea a meta je bio Stipo Bavrka iz Novog Travnika koji je poslije ranjavanja izvan životne opasnosti.
U pucnjavi su još stradali brat i sestra Šiško iz Novog Travnika. Za život Daliborke Šiško, koja je tu noć slavila rođendan i koja se tu slučajno zatekla, liječnici se još bore za život.

Osobe počinitelji, u prigradskom naselju Rankovići, su zapalili automobil kojim su se služili u vrijeme počinjenja djela.

Ovo je samo dokaz više da tamošnje strukture vlasti, ali prije svih ministar unutarnjih poslova Sedžad Milanović i komesar Drago Vukoja, ništa ne rade na sprječavanju kriminala i obračuna.
/FTV – HB.ogr/


Nema komentara

Anketa

Ustavi