RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Neki od mladih izvođača postat će zasigurno glazbene zvijezde

Napisano 22.10.2010. 13:34

Kupres - 11. festival zabavnih pjesama održat će se sutra u Hrvatskome domu

Neki od mladih izvođača postat će zasigurno glazbene zvijezde
 
Dodijelit će nagrade za prvo, drugo, treće mjesto te scenski nastup. Najbolji izvođač, prema mišljenju publike, osvaja petu nagradu

Stanko Đurić, Andrea Vila, Marija Dumančić i Ana Čičak iz Kupresa, Magdalena Bogić i Robert Tokić iz Jajca, Eva Pilić iz Uskoplja, Martina Grabovac, Tea Marić i Monika Ćavara iz Busovače, Sanda Pandža i Adriana Kolenda iz Mostara, Koštana Dević, Mirna Pehar, Marija Bandov i David Glibo iz Livna - izvođači su finalne večeri 11. festivala zabavnih pjesama POP FEST-KUPRES 2010., od kojih bi za koju godinu neki mogli postati i poznate glazbene zvijezde.

Kupres 2A

Festival će se održati u koncertnoj dvorani Hrvatskoga doma Kupres, sutra s početkom u 19 sati. Festival okuplja izvođače s prostora cijele Bosne i Hercegovine. Stručni festivalski žiri dodijelit će nagrade za prvo, drugo i treće mjesto te nagradu za najbolji scenski nastup. Peta nagrada rezervirana je za najboljeg izvođača po mišljenju publike.

Festival održava suradnju s medijima, Večernjim listom, Kupreškim radijem, FTV Sarajevo, TV Jadranom iz Splita, studijem Joker Mostar, te nekoliko radijskih postaja u BiH. Festival su poduprli Općina Kupres, hotel Kupres, hotel Adria Ski Kupres, restoran Kraljica Kupres, hotel Maestral Kupres, cvjećara Kuna Kupres.

Gost večeri je Dino Jelusić iz Zagreba, voditeljica Irena Perišić - TV Jadran Split. Organizator je Javna ustanova za kulturu Hrvatski dom Kupres, ravnatelj festivala zabavnih pjesama Ante Čičak.


Nema komentara

Anketa

Ustavi