RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Obilježeno 100. emitiranje Kronike bosanske Posavine

Napisano 28.11.2012. 13:19

Obilježeno 100. emitiranje Kronike bosanske Posavine

Trajanje - Već dvije godine se odvija TV emisija koju internet Posavina TV priprema i emitira preko Vinkovačke televizije u polusatnom trajanju

Nedostajuću lokalnu televiziju Posavske županije uvelike pokriva posavska internetska televizija i tjedna polusatna emisija „Kronika Bosanske Posavine“ koju internet Posavina TV priprema i emitira preko Vinkovačke televizije. Ravno dvije godine u neprekinutom kontinuitetu nižu se TV prilozi sa područja tri posavske općine koje uređuje neumorni novinar Tihomir Bijelić.

Radno i bez ikakve svečarske atmosfere, u krugu kolega koji pripomognu u tehničkom realiziranju priloga, obilježila je 100. emitiranje Kronike bosanske Posavine.
- Umora naravno nema jer odmor je raditi ono što se voli, a ja volim svoj posao. Koliko to uspješno radim neka cijeni javnost. Inače, dobro bi bilo da obavijestite o novom terminu emisije na VTV-u, a on je utorkom u 17:00 i repriza srijedom u 22:30. Kronika prati zbivanja na prostoru bosanske Posavine, dakle tri općine Posavske županije, Brčko, Pelagićevo, Donji Žabar, Šamac, Modriču i Vukosavlje i Gradačac. Zbog financijskih poteškoća još nije ostvaren cilj, pokrivanje televizijskim praćenjem i krajnjeg zapada bosanske Posavine, općine Brod i Derventa a to nam je plan za iduću godinu, kaže nam Bijelić.

Andrija Mendeš vlasnik projekta Posavina TV nam je kazao da je od nedavno otvoren portal koji osim dosadašnjih videomaterijala nudi i druge vrste medijskih sadržaja, prije svega tekstova i fotografija. Cilj je ovog portala, dodaje Mendeš, da u poplavi velikog broja portala sa podnaslovom Posavina, objedini i na jednom mjestu ponudi javnosti sve što se tiče Bosanske Posavine.

Emisija „Kronika bosanske Posavine“ kontinuirano se emitira dvije i već je ušla u treću godinu svog emitiranja. Nije bilo pauza u ljetnim shemama.
Neslužbeno doznajemo kako se Mendeš ozbiljno priprema za novi projekt vezan uz zemaljsko emitiranje programa Posavina TV. Kako su u tijeku pregovoru, ne otkrivaju o čemu se konkretno radi, no, jedno je sigurno, projekt, ako zaživi, imat će svoje mjesto u širokoj lepezi TV programa koji se prate u Posavini.


Nema komentara

Anketa

Ustavi