RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Poginuo dopredsjednik županijske HVIDRA-e HNŽ

Napisano 28.01.2010. 01:30

U 20:05 sati u Potocima na 37 kilometru magistralnog puta M-17 dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo i to "Audi 80 (B4)" karavan hrvatskih registarskih oznaka ZD-940-FI. Na lice mjesta izašli su pripadnici Policijske stanice Potoci gdje su regulirali promet i osiguravali mjesto nezgode do dolaska ekipe za očevid.


Osim ekipe za očevid na mjestu nesreće je bila prisutna i dežurna tužiteljica. Vozač je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu "dr. Safet Mujić" (Južni logor) gdje je od zadobijenih ozljeda preminuo.

Radi se o dopredsjedniku županijske HVIDRA-e Braci M. (55) sa mjestom prebivališta u Čapljini, potvrdio je za Bljesak.info glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak.

On se vozilom "Audi" kretao iz pravca sjevera prema Mostaru da bi vjerojatno uslijed neprilagođene brzine i vožnje uvjetima na putu izgubio kontrolu nad vozilom, proklizao na suprotnu stranu magistralnog puta i vozačevom stranom se zabio u zid dvorišta obiteljske kuće.

Nesreća se dogodila 50-tak metara od skretanja sa M-17 na most Vojno. Za vrijeme očevida promet se odvijao otežano, naizmjeničnim propuštanjem vozila jednim kolničkim trakom, dok je za vrijeme uklanjanja vozila promet bio u potpunosti obustavljen. 

bljesak.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi