RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

PREDSJEDNIK FEDERACIJE: Nema smisla raspravljati o izmjenama Izbornog zakona, izbori su raspisani

Napisano 22.05.2018. 23:21

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je razgovarao s direktorom NDI programa za središnju i istočnu Europu Robertom Benjaminom, direktorom NDI programa za BiH Nenadom Simovićem i projekt menadžerom NDI-ja Amnom Hadžikadunić.

Na sastanku je razgovarano o aktualnoj političkoj situaciji u Federaciji BiH, s posebnim naglaskom na predstojeće opće izbore i izmjene Izbornog zakona, priopćeno je iz Ureda predsjednika Federacije BiH, prenosi Fena.

Direktor Benjamin potvrdio je potporu Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) političkim strankama i cjelokupnom društvu u Federaciji BiH i BiH, istaknuvši kako će NDI i dalje podržavati politički dijalog i biti na raspolaganju za pomoć i suradnju, s ciljem unapređenja sveukupnog stanja u Federaciji BiH i BiH.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara upoznao je predstavnike NDI-ja s aktualnim stanjem u Federaciji BiH te istaknuo kako je konstantni problem kriza koja ima svoje oscilacije te se očituje u odnosima političkih stranaka.

Osvrnuo se i na predstojeće izbore i problem izmjena Izbornog zakona, naglasivši kako u ovom trenutku, kad su opći izbori raspisani, više nema smisla raspravljati o izmjenama Izbornog zakona.

Na kraju sastanka, predsjednik Federacije BiH zahvalio je NDI-ju na dosadašnjoj suradnji i potpori te izrazio spremnost za nastavak suradnje s tom značajnom institucijom iz Washingtona, navodi se u priopćenju.


Nema komentara

Anketa

Ustavi