RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Skupština ZHŽ u petak bira izaslanike u Dom naroda FBiH

Napisano 08.01.2019. 23:25

Skupština Zapadnohercegovačke županije na sjednici u petak u Širokom Brijegu razmatrat će izbor izaslanika za Dom naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

Zastupnici će na sjednici razmatrati i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Povjerenstva za ustav, poslovnik i zakonodavstvo Skupštine ZHŽ i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Odbora za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i informiranje Skupštine ZHŽ.

Također, na dnevnom redu naći će se i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Odbora za prostorno uređenje, stambeno komunalnu politiku, zaštitu okoliša, poljoprivredu i šumarstvo, Prijedlogu odluke o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju Odbora za pravdu, upravu, ljudska prava, slobode i ravnopravnost spolova, te Prijedlogu odluke o izmjeni i dopuni Odluke o osnivanju Odbora za ekonomsku financijsku politiku i proračun Skupštine ZHŽ.

Pored toga, na sjednici će se razmatrati Prijedlog odluke o prestanku mandata i dodjeli mandata zastupnika sljedećih kvalificiranih kandidata i donošenje Odluke o verifikaciji zamjenskih mandata sljedećih kvalificiranih kandidata u županijskoj skupštini (Ivo Sesar, Ružica Galić i Stipe Vlašić).

Zastupnici će razmatrati i Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o utvrđivanju liste zastupnika po nacionalnoj i stranačkoj pripadnosti u Skupštini ZHŽ.

Sjednica Skupštine ZHŽ održat će se 11. siječnja u 12 sati, u dvorani za sastanke županijske skupštine u Širokom Brijegu.


Nema komentara

Anketa

Ustavi