RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Sudbonosno DA u radijskom eteru, samo na Radiju Soli...

Napisano 09.05.2011. 08:52

Jedinstveni u BiH - Radio Soli organizira neobična vjenčanja

Sudbonosno DA u radijskom eteru, samo na Radiju Soli...

Jedini u Tuzlanskoj županiji emitiraju program na hrvatskom jeziku, uskoro sele u nove prostore

Jedan od malobrojnih, ako ne i jedini u BiH radio koji organizira vjenčanja u radiju pronašli smo u Tuzli. Radio Soli organizira već sedmu godinu zaredom neobična vjenčanja daleko od ustaljenih tradicija našega podneblja. Izgovorenom sudbonosnom DA svjedoče svi slušatelji njihovih frekvencije 92,7 i 103,4 MHz, kao i putem interneta na adresi www.radiosoli.ba.

Nagradno putovanje

Takav 'alternativan' način svečanog ulaska u brak, od osmišljavanja kreativne garderobe, atraktivne vožnje limuzinom do radija u stilu hollywoodskih zvijezda, do ostalih sjajnih ideja koje smišlja malobrojna šesteročlana ekipa, doživotno se pamti, a taj dan čini posebnim i neopterećenim detaljima koji često mladence nepotrebno opterete pa umjesto da dan pamte po lijepom, zapravo pamte umor, kažu nam u redakciji Radija Soli.

- Mladenci dan vječno pamte i prvi dani bračnoga života u znaku su našeg radija jer im u suradnji s generalnim pokroviteljem i sponzorima darujemo nagradno bračno putovanje, ponosno nam kažu djelatnici radija.
Prisjećaju se i prvog vjenčanja u eteru organiziranog 2005. kada su se vjenčali Danijela i Dalibor Pavljašević s Husina. Radio Soli toga dana organizira prigodan program u čijem je središnjem dijelu izravan prijenos ceremonijala vjenčanja. Neobična vjenčanja ne zaustavljaju se samo sa sudbonosnim DA, već događaj prati odabir najljepših ljubavnih stihova i nota. Ne nedostaje niti glamurozni štih cijeloga događaja jer izvanserijski atraktivni dugački automobili domišljata ekipa ne propušta organizirati za takvu važnu priliku.

17 godina postojanja

- Pokušavamo ići ukorak s modernim vremenom u kojem živimo i čini se da smo prilično dobri u organiziranju raznim susretanja, druženja, kao što su novinarska okupljanja, ali i zbližavanju radijskih kuća. Realiziramo zajednički program s Radio postajom Odžak u Županiji Posavskoj, kaže nam Jasna Subotić, direktorica radija.

Značajnih 17 godina postojanja ove su godine u znaku novih prostorija radija. Ovih su dana preseljeni na novu lokaciju kod Mercatora kako bi još poboljšali svoju marketinšku poziciju, a mjesto kod slušatelja, očito su već osigurali. Radio Soli bavi se proizvodnjom programa već 17 godina pokrivajući svojom frekvencijom teritorij Tuzlanske županije, dijelove dobojske regije i Posavske županije. Kako su jedina radijska kuća u Tuzlanskoj županiji koja program emitira na hrvatskom jeziku, izuzetno vode računa, kažu nam, i o njegovanju kulturne tradicije i izvornih običaja Hrvata ovoga područja.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi