RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Žegaru obilježili 18. obljetnicu utemeljenja GS HVO-a regije Bihać

Napisano 12.11.2010. 09:26

Cvijeće i svijeće Udruge iz Domovinskog rata

U Žegaru obilježili 18. obljetnicu utemeljenja GS HVO-a regije Bihać
 
U ime načelnika dr. sc. Hamdije Lipovače i OV-a Bihaća, cvijeće su položili predsjedatelj Ivan Prša i vijećnik Albin Muslić

Predstavnici Koordinacije udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskoga rata Bihać, dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Hrvatskoga vijeća obrane regije Bihać, nositelja najvišega ratnoga odličja HVO-a Bihaća, obitelji poginulih i nestalih branitelja bihaćkoga HVO-a te nositelja najvišega ratnog odličja HVO-a Reda hrvatskog trolista, obilježili su 18. obljetnicu utemeljenja Glavnoga stožera HVO-a regije Bihać. U znak sjećanja na ovaj značajan datum, predstavnici ovih udruga te Općinski i Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bihać na katoličkom groblju sv. Ante Padovanskoga u Žegaru položili su vijence i upalili svijeće za sve poginule i nestale bojovnike Hrvatskoga vijeća obrane regije Bihać.

Bihac-1C

U ime općinskoga načelnika dr. sc. Hamdije Lipovače i Općinskoga vijeća Bihaća cvijeće je položilo izaslanstvo koje su predvodili predsjedatelj Ivan Prša i vijećnik Albin Muslić.

Ova obljetnica utemeljenja Glavnoga stožera HVO-a regije Bihać bila je povod da se evociraju uspomene na ratne dane, ali i na samo utemeljenje HVO-a. Predstavnici HVIDR-e su istaknuli kako je Glavni stožer Hrvatskoga vijeća obrane regije Bihać nastao kao izraz volje hrvatskoga naroda te je kao takav prihvaćen među Hrvatima, ali i Bošnjacima.
| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi