RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

V.d. predsjednika Mladeži HDZ 1990 Zvonko Perić uhićen sa 25 kg droge skunka

Napisano 01.06.2010. 16:40

Akciji pripadnika SIPA-a tijekom protekle noći na širem području Hercegovine, a po nalogu Tužiteljstva BiH, privedeno je 8 osoba od kojih je jedan policajac, a dvije osobe su državljani Crne Gore. Ove osobe se dovodi u vezu s nezakonitom trgovinom drogama, a kako su privedeni i državljani Crne Gore u ovom slučaju je riječ o međunarodnoj trgovini narkotičkim sredstvima.

Uhićeni su, među ostalima, krim inspektor PU Čapljina Vedran Falak i v.d. predsjednika Mladeži HDZ-a 1990 Zvonko Perić zbog 25 kilograma droge skunka vrijedne oko 300 000 konvertibilnih maraka.

Kako Fena neslužbeno doznaje od izvora bliskih policiji, uhićeni su još i profesor u Srednjoj školi Stolac Miro Šutalo, Zoran Rebac, Stanko Savić i još jedna osoba iz Banja Luke, te dva državljana Crne Gore.

Vegar: Ako se dokaže sudjelovanje u nezakonitim aktivnostima bit će isključen iz stranke

Komentirajući akaciji suzbijanja trgovine i rasturanja narkotika koju je provela SIPA i tijekom koje je, među ostalima, uhićen i v.d. predsjednika Mladeži HDZ-a 1990 Zvonko Perić, glasnogovornik spomenute stranke Veso Vegar u izjavi  za FENU  je kazao kako će, ako se dokaže da je sudjelovao u ne zakonitim radnjama, Perić biti isključen iz stranke.

"Vijest nas je iznenadila, još uvijek ne znamo detalje. HDZ 1990 podržava akcije policije i općenito stajalište naše stranke je borba protiv korupcije i organiziranog kriminala. Neka istražne agencije rade svoj posao i neka se dokaže je li član naše stranke sudjelovao u nezakonitim aktivnostima", kazao je Vegar.

Dodao je kako osobe za koje se dokaže da sudjeluju u nezakonitim radnjama nemaju mjesta u HDZ-u 1990. (dnevnik.ba)


Nema komentara

Anketa

Ustavi