RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Završen 'Blidinje Zima Fest', broj posjetitelja premašio sva očekivanja organizatora

Napisano 02.01.2018. 23:22

Veliki zimski festival "Blidinje Zima Fest", koji je započeo 30. prosinca 2017. godine koncertom Jelene Rozge i trajao tri dana, uz spektakularni doček Nove godine, svečano je završen 1. siječnja koncertom pjevača Jole.

Pored spomenutih muzičkih zvijezda, tijekom tri dana festivala nastupili su i Neno Murić, Mokarski tamburaši, Valentino Perutina te grupa Noćni let i tamburaški sastav "Prima", a muzički program dodatno su obogatili i mnogobrojni DJ-evi, prenosi Fena.

Organizatori su istaknuli kako je broj posjetitelja kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz Republike Hrvatske, premašio njihova očekivanja, s obzirom na to da je broj posjetitelja tijekom tri dana premašio brojku od 5.000.

- Ovo je prvi put da se ovako jedan veliki festival održava na ovom području, a rekordni broj posjetitelja iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, premašio je naša očekivanja. Vremenske prilike bile su na našoj strani, pa su posjetitelji svakog dana mogli uživati u zimskoj idili i sportovima na ski stazi. Nadamo se da će ovo u budućnosti prerasti u jednu tradiciju i veliku turističku atrakciju - poručili su organizatori festivala.


Nema komentara

Anketa

Ustavi