RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Zenica: Položeno cvijeće i upaljene svijeće na spomen obilježjima poginulih branitelja HVO-a

Napisano 31.10.2017. 23:16

Odbor za obilježavanje značajnih datuma Udruga proisteklih iz domovinskog rata HVO-a u Zenici danas je u povodu predstojećih velikih kršćanskih blagdana, u znak zahvalnosti i sjećanja na ubijene i poginule branitelje, organizirao posjete svih spomen obilježja na prostoru Grada Zenice.

- Ovo je naše tradicionalno okupljanje kojim želimo povodom Svih svetih i Dušnog dana odati poštovanje svim poginulim braniteljima pripadnicima HVO-a, koji su u prethodnom ratu dali svoj doprinos za slobodu - kazao je predsjednik zeničkog Odbora za obilježavanje značajnih datuma Željko Ljubanić.

Obilježavanje blagdana počelo je u zeničkom naselju Podbrežje, na spomen obilježju podignutom za četiri ubijena pripadnika Hrvatskog vijeća obrane, zatim je položeno cvijeće, zapaljene svijeće i odana počast na spomen obilježjima u selima Janjac i Šušanj.

Za sutra, srijedu 01. studenog, Odbor je najavio posjetu centralnom Spomen obilježju Hrvatskog vijeća obrane na gradskom groblju Crkvice, podignutom u znak zahvalnosti svim nestalim, poginulim i umrlim braniteljima Hrvatskog vijeća obrane sa tog područja.


Nema komentara

Anketa

Ustavi