RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Elektroprivreda HZ HB: U 2009. ostvarena dobit od 23 milijuna KM

Napisano 26.02.2010. 18:02

Na sjednici Nadzornoga odbora usvojeno je Izvješće o poslovanju JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar za 2009. godinu. Svi članovi Nadzornoga odbora istaknuli su zadovoljstvo prezentiranim rezultatima poslovanja, posebice u uvjetima aktualne gospodarsko - socijalne krize na našim prostorima, priopćeno je iz ovog poduzeća.

Komentirajući rad Uprave Društva i poslovanje u 2009. godini, u kojoj je ostvarena dobit od 23 milijuna KM, predsjednik Nadzornoga odbora dr. sc. Jerko Pavličević naglasio je:

"Dobrom poslovnom rezultatu svakako su pridonijele i povoljne hidrološke prilike u proteklom razdoblju, no efikasno vođenje elektroenergetskog sustava poduzeća, kontinuirana provedba niza mjera štednje i racionalno korištenje ukupnih kapaciteta, kao i održavanje visoke pogonske spremnosti hidroelektrana, samo su neki od razloga zbog kojih Uprava Društva zaslužuje svaku pohvalu za uspješan rad.“

Ovu konstataciju potvrđuje i činjenica da je tijekom 2009. godine JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar proizvela 1940 GWh električne energije što je za 43% više nego u 2008. godini, priopćeno je.

(Bljesak.info)


Nema komentara

Anketa

Ustavi