RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

IZVOZNA ORJENTACIJA U Mostaru otvoren novi pogon tekstilne industrije

Napisano 08.09.2010. 17:35
Direktor Tekstilne industrije d.o.o. Mostar Nikica Golemac i kandidatkinja za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Borjana Krišto otvorili su danas novi pogon u navednoj tvornici, čija je vrijednost oko 1,2 milijuna KM.

Tom prilikom, Krišto je kazala kako s radošću otvara novi industrijski pogon u Mostaru, posebno zbog toga što se prepoznatljiva i sadržajna djelatnost upotpunjuje novim pogonom i na taj način proširuje svoju proizvodnu djelatnost.

„Novi pogon ove tvornice nije samo moderno opremljen i uređen građevinski objekt. Tekstilna industrija Mostar, prije svega, predstavlja pozitivan primjer privatizacije. Ovo je preduzeće koje će sa svojim kadrom i suvremenom tehnološkom opremom proizvoditi proizvode kako za bh. tako i za europsko tržište“, kazala je Krišto, te dodala kako se u Tekstilnoj industriji, koja zapošljava oko 70 radnika, otvaranjem novog pogona stvara mogućnost za nove poslovne uspjehe.

„Upućujem čestitke vođstvu Tekstilne industrije Mostar, koje je u teškom vremenu, vremenu ekonomske krize, različitih izazova i prepreka, iskoristilo priliku i na poseban način svoje vrijedne poslovne ideje i inicijative pretvorilo u vrijedne poslovne pothvate. Neka ovaj novi pogon bude poticaj svima onima koji žele i koji mogu graditi i ulagati. Neka to uistinu bude pozitivan primjer i doprinos razvoju i jačanju gospodarstva, boljem životu, sveopćem dobru, napretku, boljoj i ljepšoj budućnosti za svakog čovjeka, koji živi ovdje na ovom prostoru“, zaključila je Krišto.

Tijekom današnje svečanosti, prisutnim se obratio i direktor Tekstilne industrije Mostar Nikica Golemc, koji je iskazao zadovoljstvo zbog otvaranja novog pogona, koji bi trebao osigurati otvaranje novih radnih mjesta i proširivanje proizvodnje.

Inače, Tekstilna industrija Mostar bavi se proizvodnjom zaštitne opreme, koja se uglavnom izvozi na europsko tržište, javlja Fena.

Nema komentara

Anketa

Ustavi