RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Livno dobiva novi hotel, bolja turistička ponuda grada

Napisano 18.03.2017. 23:28

Do sredine lipnja u Livnu će se otvoriti novi hotel koji će doprinijeti poboljšanju turističke ponude ovog grada u HBŽ.

Kako je rekao Mirko Brdar iz kompanije Zabrišće B&M, prepoznali su turistički potencijal Livna kao grada koji ima netaknutu prirodu, rijeke, šume, planine i prirodni fenomen “divljih” konja koji su atrakcija u cijeloj Europi, piše Relax.

“Prednost koju Livno ima u odnosu na ostale gradove u BiH je zasigurno blizina Jadrana koju ćemo iskoristiti u ljetnim danima kako bismo privukli što veći broj turista s Jadrana. Ono zbog čega smo posebno zadovoljni i na što smo ponosni je to što su u izgradnji ovog objekta učestvovale domaće kompanije s domaćom radnom snagom te smo na taj način potaknuli domaću privredu”, rekao je Brdar.

Ističe kako je ovaj projekat od velike važnosti za njihov grad, jer će Livno dobiti jedan suvremeno opremljen hotel s kongresnom dvoranom kapaciteta 120 sjedećih mjesta koja će sadržavati profesionalnu rasvjetu, ozvučenje te ostale multimedijalne dodatke. Imat će i restoran kapaciteta 250 sjedećih mjesta, 18 deluxe soba, caffe bar, slastičarnu te podzemnu garažu.

“Želimo naglasiti da je cjelokupan projekt financiran vlastitim sredstvima bez kreditnog zaduženja što smatramo velikom prednošću s obzirom na nepovoljne financijske uvjete koji vladaju na tržištu kapitala”, kazao je Brdar.

Natječaj za prijem radnika je otvoren do 1. travnja. Natječaj pročitajte ovdje


Nema komentara

Anketa

Ustavi