RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Svečano otvoren FIS u Mostaru: Sto novih radnih mjesta

Napisano 10.06.2016. 20:11

Kompanija FIS d.o.o., jedan od vodećih prodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini, na radost mnogih kupaca, napokon je otvorila svoj prodajni centar i u Mostaru!

Ovo je FIS-ov trinaesti prodajni centar u BiH, a ujedno i prvi na području Hercegovine.

Na 7 000 m2 prodajnog prostora, kupcima u Mostaru je ponuđen širok asortiman proizvoda koji nimalo neće zaostajati u odnosu na onaj u ostalim FIS prodajnim centrima, počevši od tekstila i obuće, kućnih potrepština, namještaja pa do prehrambenih i proizvoda za gradnju, piše pogled.ba.

Mostarski FIS je smješten na lokaciji Bišće Polje bb. FIS je za otvaranje priredio cjelodnevnu zabavu za svoje posjetitelje: brojne promocije i degustacije, gratise, posebne popuste za otvorenje, poklone iznenađenja. I to nije sve - za kupce su priredili i nagradnu igru “U FIS požuri, Sanderom odjuri!” u kojoj je glavna nagrada automobil Dacia Sandero.

Prodajni centri FIS osim prodaje robe široke potrošnje bave se još i proizvodnjom namještaja, proizvodnja Eko goriva pelet, proizvodnja tekstila itd...

FIS upošljava blizu 3300 radnika, i zato se može utvrditi da je FIS autentični bosansko-hercegovački brend poznat i izvan BiH.

Predsjednik Uprave društva Zoran Maros kazao je kako otvaraju tri nova poslovna objekta i da je prvi od njih otvoren u Mostaru.

"Ovo je prvi naš prodajni centar u Hercegovini, naša poslovna filozofija je vrlo jednostavna, ponuditi kvalitetu po povoljnim cijenama i želim vam da u FIS-u kupujete s zadovoljstvom", kazao je Zoran.

Direktor prodaje Igor Radoš kazao je za sve nas najveća nagrada jeste sto novih radnih mjesta u Mostaru.

"Sto zaposlenih koji će se pridružiti velikoj obitelji od preko 3000 zaposlenika i ovom prilikom im se želim zahvaliti na nesebičnom zalaganju i radu, znači otvaramo nova radna mjesta i pridonosimo još više našem društvu", kazao je Radoš.

VL

 


Nema komentara

Anketa

Ustavi