RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Mostaru svečano otvoren Ured Hrvatske gospodarske komore

Napisano 09.04.2018. 22:17

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović nazočio svečanom otvorenju Ureda Hrvatske gospodarske komore u Mostaru.

U svome pozdravnome govoru predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović  kazao je kako ga iznimno raduje što je trgovinska razmjena između BiH i Hrvatske dosegla skoro 2 milijarde eura, te kako je nužno iskoristiti sve veze naših dviju zemalja kako bi se ojačale veze i u regiji.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković govorio je o važnosti gospodarstva za naše dvije zemlje, poručivši kako BiH ima prijatelja u Republici Hrvatskoj. Spomenuo je važnost robne razmjene koje ove dvije zemlje imaju, naglasivši važnost otvaranja ureda HGK i u Sarajevu i Mostaru.

Hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović kazao je kako je BiH zahvalna na svoj pomoći koju je Republika Hrvatska pružila BiH na njezinom euroatlantskom putu. Istaknuo je i važnost osnaživanja gospodarskih veza, upravo kroz otvaranje gospodarskih, ali i konzularnih predstavništava.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore dodijelio je ovom prigodom priznanje hrvatskom članu Predsjedništva BiH Draganu Čoviću za izniman doprinos jačanju gospodarskih veza Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju iz Predsjedništva BiH.


Nema komentara

Anketa

Ustavi