RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Vitezu diplome za 34 nova pravna stručnjaka

Napisano 27.06.2010. 12:34

U Vitezu diplome za 34 nova pravna stručnjaka

U proteklih 12 godina, koliko Centar djeluje u Vitezu, ovaj studij završilo je 247 od dosad 870 upisanih studenata

Na prigodnoj svečanosti u dvorani Općinskoga vijeća Viteza podijeljene su diplome šestog stupnja obrazovanja i akademskog zvanja pravnik Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Centra za izvanredni studij u Vitezu.

Zacrtani plan

Nakon svečane prisege, dekan Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Ljubomir Zovko, uz nazočnost prodekanice prof. dr. Vesne Kazazić i voditelja Centra u Vitezu prof. Josipa Silića, uručio je diplome uspješnim studentima, a njih je ove godine bilo trideset i četvero iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.
Dekan prof. dr. Ljubomir Zovko u svom je obraćanju, uz čestitke diplomantima i njihovim obiteljima, istaknuo kako je u proteklih 12 godina, koliko Centar djeluje u Vitezu, ovaj studij završilo 247 od dosad 870 upisanih studenata.
Znatan broj njih je nastavio studij na drugom stupnju u Mostaru, a od prije dvije godine to im je omogućeno i u Centru u Vitezu.
Profesor Zovko je također kazao kako je Centar u Vitezu - Odjel Pravnog fakulteta u Mostaru otvoren za sve i po svom je sastavu multietnički, a po svim relevantnim mjerilima u potpunosti je opravdao otvaranje i postojanje.

A to je i razlog da će se i u ovoj akademskoj godini u ovaj centar, prema zacrtanom planu, upisati sedamdesetak studenata. Stoga, kazao je dekan Zovko, očekuje se snažnija potpora Općine Vitez i Srednjobosanske županije.

Zahvala profesorima
U ime diplomanata prigodnim riječima dekanu Zovki, prodekanici Kazazić i svim drugim profesorima Pravnog fakulteta u Mostaru te voditelju Centra u Vitezu prof. Siliću zahvalila je promovirana pravnica Ivana Lovrić.
Nakon dobivanja diploma, 34 nova mlada pravna stručnjaka nisu se propustila fotografirati zajednički za uspomenu sa svojim profesorima. (VL)


Nema komentara

Anketa

Ustavi