RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Veliki planovi društva Nevistić commerce d.o.o. Tomislavgrad

Napisano 13.08.2010. 19:27

Predsjednica Federacije BiH Borjana Krišto je jučer 12. kolovoza u Tomislavgradu otvorila novi proizvodni pogon poduzeća Nevistić commerce d.o.o. Tomislavgrad. Pogon se nalazi u kompleksu društva u Tomislavgradu uz cestu Tomislavgrad - Livno. 
U ovu investiciju dosada je uloženo oko 5,5 milijuna KM, a u slijedeće dvije godine vlasnik tvrtke gospodain Nikola Nevistić namjerava pustiti u pogon još jednu liniju za proizvodnju mreža, armiračnicu i liniju za proizvodnju rešetkastih nosača, u što bi se trebalo uložiti dodatnih 2 milijuna KM. Pogon je opremljen suvremenim strojevima, a nastao je kao rezultat nadogradnje dosadašnjeg posla trgovinom građevinskog materijala ovog društva. Na otvaranju pogona, vlasnik tvrtke Nikola Nevistić Bili je ima emotivan nastup u kojem je posebno istaknuo podršku svoje obitelji u dosadašnjem radu.

Na otvaranju pogona su bili nazočno općinski načelnik Tomislavgrada Ivan Vukadin, ministar poljoprivrede i šumarstva Federacije BiH Damir Ljubić, predsjednica Dederacije BiH Borjana Krišto, te ostali uglednici, gospodarvenici i ostali gosti sa lokalnog područja.

                            
Na otvaranju pogona su bili načelnik općine Tomislavgrad Ivan Vukadin, ministar poljoprivrede i šumarstva u Federaciji BiH Damir Ljubić i predsjednica Federacije Borjana Krišto.

Inače Grupa zapošljava 50 djelatnika u tvrtki Nevistić commerce i još 15 djelatnika u povezanom poduzeću BTG d.o.o.. Novi pogon bi trebao zaposliti petnaestak radnika, a kad se završi cijela investicija bit će zaposleno ukupno više od 20 novih radnika.


Nema komentara

Anketa

Ustavi