RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Berend: Frljiću zašto sve što se**š radiš u Hrvatskoj, kad si sve to mogao raditi u Travniku

Napisano 08.08.2015. 16:55

Oliver Frljić ovih je dana, blago rečeno, razljutio dio javnosti prikazavši u riječkom HNK-u predstavu "Žene u ratu", tijekom koje je pet žena različite nacionalnosti ispričalo svoje doživljaje i tragedije rata. Bio je to pokušaj kontriranja proslavi Oluje.

Jedna od njih je i hrvatska voditeljica Mirna Berend, koja se u Facebook statusu na svojem profilu žestoko obrušila na intendanta riječkog HNK Olivera Frljića.

"Olivere Frljiću, jedino po čemu te pamtim je kratka veza s Danijelom Trbović... Upravo te pomno pratim na jednoj od regionalnih televizija, i pitam se zašto sve što sereš radiš u Hrvatskoj, kad si sve to mogao raditi u puno kompliciranoj konstalaciji snaga iz koje si potekao, a to je Travnik... Bosna i Hercegovina je dovoljno komplicirana da ne razumijem potrebu da doseliš u ovakvu glupu ustašku zemlju kako je ti doživljavaš, i u njoj s gadljivošću radiš, primaš plaću... Fuj.. Baš vjerodostojno umjetniku za kakvog se prikazuješ, a i previše jednostavno za tvoje dramsko intelektualno drkanje. Čemu to... Zemlja u kojoj si ponikao je dovoljno komplicirana da te shvati... Ili si ti samo kukavica nedorastao za nju. I da se ti nisi rodio mi siroti bismo mislili da su samo srpski zločini relevantni, a ostala sranja...Nego... Imaš li ti veći problem od otkrivanja naše istine? Možda otkrivanje svoje... A i malo sam sebi glupa što ti se obraćam...al' nije to ni prvi ni zadnji put da sam sebi glupa...P.S. ako si gej, kod nas Hrvata je to ok... U Travniku je malo kompliciranije... P.P.S. Ovo što sam napisala da sam glupa je da te malo utješim", napisala je Berend.


Nema komentara

Anketa

Ustavi