RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Hrvatski stranački prvaci kod Josipovića uoči njegova posjeta Mostaru

Napisano 07.04.2010. 21:03
Ivo Josipović

Predsjednica HSS-NHI Ljiljana Lovrić na poziv predsjednika Republike Hrvatske boravit će u petak 9.4.2010. u radnom posjetu s drugim pozvanim strankama iz BiH; HKDU, NSRZB i HSP Đ-J.

Kako je priopćeno iz HSS- NHI na ovom sastanku razgovarat će se o političkom i gospodarskom stanju u BiH. Posebna pozornost u razgovorima bit će posvećena ustavnim promjenama i pozicioniranju hrvatskih stranaka u BiH.

Ovom prigodom predsjednica HSS-NHI Ljiljana Lovrić uručit će predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću Deklaraciju o ustavnom uređenju koje je usvojio posljednji Sabor stranke.

Podsjetimo predsjednik Hrvatske Ivo Josipović prije nekoliko dana je u svom uredu primio predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića, očekuje se kako će se Josipović sastati i s predsjednikom HDZ 1990. Božom Ljubićem.

Novi predsjednik Hrvatske želi se upoznati sa stavovima hrvatskih stranaka o ustavnim promijenama i drugim aktualnim pitanjima važnim za položaj Hrvata u BiH, uoči svog posjeta Bosni i Hercegovini. Josipović će, kako saznaje Dnevnik.ba u sklopu te posjete 15.travnja posjetiti i Mostar i nazočiti otvaranju Mostarskog proljeća, čiji je pokrovitelj.

Dnevnik.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi