RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ivo Josipović i Papa: "Opstanak Hrvata u Bosni i Hercegovini je važan"

Napisano 10.10.2010. 13:17
Ivo Josipović i Papa

10. listopad 2010.

Približavanje Hrvatske EU-u, povratak izbjeglica, stanje u regiji i BiH i posebno Hrvati u BiH, bile su glavne teme polusatnog razgovora Pape i hrvatskog predsjednika u privatnoj biblioteci Benedikta XVI. Na drugom katu Apostolske palače, koji je Vatikan u priopćenju ocijenio srdačnim.

Poglavar Rimokatoličke crkve prenio je snažnu podršku Vatikana ulasku Hrvatske u EU, a predsjednik Josipović ocijenio da odnosi dviju država "teško da bi mogli biti bolji".

"I Vatikan i Hrvatska žele da se odnosi u BiH urede na načelima ravnopravnosti svih triju naroda i poštovanju prava i slobode svakog pojedinca. Obje strane smatraju važnim opstanak Hrvata u BiH i važno je da hrvatska politika doprinese tome cilju", rekao je Josipović novinarima.


Hrvati iz BiH MORAJU , ne hoće li već MORAJU izroditi VOĐU koji će ZG , mislim na vlasti , reči MARŠ.
Jer je JASNO da poslje pok. Franje MI smo samo njima masa za podkusurivanje u ostvarivanju interesa mafije i EUROMAFIJE . Ništa drugo.
Taj odnos naj je doveo da smo izgubili pola zemlje koji smo nastanjivali i pola naroda u BiH povijesnoj hrvatskoj zemlji
Priča Vatikana je JASNA iole normalnom koji samo malo išćitava postupke Vatikana u zadnjih 20 god , a može i u daljnoj povijesti.
Vatikan je PODRŽAO ISLAMISTE NA BALKANU tako i u BiH samo iz jednog cilja , a taj je da koristi islamiste na Balkanu kao sredstvo pritiska na SRBE radi UNIJAČENJA . To radi i još gora zla već 1000 god.
Poradi tog cilja Vatikan je i nas PRODAO tj. žrtvovao tom cilju.
Primjera iz koje se ovo išćitava samo u zadnjih 20 god ima napretek.

Autor: sred.bosna | Napisano 10.10.2010. | (32) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(29)

Zaboli Vatikana za Srbe...

Autor: dudu | Napisano 10.10.2010. | (30) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(27)

Anketa

Ustavi