RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Jadranka Kosor podržala svehrvatski savez

Napisano 08.10.2010. 10:08
Jadranka Kosor i Dragan Čović

Hrvatska premijerka Jadranka Kosor poduprla je inicijativu za okupljanjem hrvatskih političkih stranaka u veliku koaliciju koja bi se usprotivila neprincipijelnim savezima i planovima da se Hrvate eliminira iz vlasti.

Otvorena potpora

Hrvatska premijerka rekla je to predsjedniku HDZ-a BiH Draganu Čoviću nakon jučerašnjeg skoro dvosatnog sastanka u Zagrebu.

- Jako dugo smo o tome razgovarali jer to je naša vizija i strateški se želimo postaviti nakon ovih izbora. Mi jesmo stožerna stranka i to sada pokazuje time što smo otvoreni da zajedno baštinimo ovaj rezultat i zajedno gradimo poziciju Hrvata u BiH, rekao je Čović. RH podupire BiH u međunarodno priznatim granicama, no istodobno traži takva rješenja koja bi dovela do ustavne jednakosti sva tri naroda. Pri tome je Čović istaknuo kako je okupljanje hrvatskih stranaka posebno značajno zbog predstojećeg procesa ustavnih promjena.

- Gosopođu Kosor sam informirao da ću pozvati sve hrvatske stranke na okupljanje bez obzira na ostvareni rezultat i iako zajedno možemo praviti vlast. Ovo je vrijeme iznimno značajno, rekao bih presudno za sudbinu hrvatskog naroda zbog ustavnih promjena koje će doći. Čović je uvjerio Kosor kako je SDP-ov projekt o stvaranju nove alijanse bez Hrvata osuđen na neuspjeh te da je za Željka Komšića glasovalo oko 98 posto birača bošnjačke nacionalnosti.

Tašti političari

Svojevrsni referendum u kojemu su Hrvati u BiH kao jedino ispravni koncept podržali svehrvatsku koaliciju umjesto uspostave probošnjačke alijanse nakon općih izbora u BiH, i jučer je podržao velik broj uglednika među Hrvatima . O pogubnim posljedicama podjela i stalnog trovanja nacionalnog tkiva koja stižu i od pojedinih uglednika, najbolji komentar ponudili su rezultati izbora u kojima se, unatoč velikom zaokretu u odnosu na četiri godine ranije, nitko ne može slavodobitno postaviti. Umjesto temeljnog odraza političke kulture, pojedini gubitnici izbora nespremni su prihvatiti tu činjenicu, a idu i korak dalje, optužuju se za prijevare umjesto da same izvuku zaključke iz vlastitog neuspjeha.


Taj svehrvatski SAVEZ je PRIČA za naivne i budale.
To je prosto nemoguće ostavariti jer sama priroda problema koji mi imamo i naš KARAKTER to ne dozvoljavaju , a priče o savezima i sve-savezima je dimna BOMBA da se prikrije islamistički projekat koji se realizira nad Hrvatima.

Upamtite to !!

Da je pok sv. Franjo čekao taj SVE -SAVEZ 90 god , kada je po prirodi problema bio potrebniji, NIKADA nebi bilo Hrvatske države.
Upamtite to !!

Autor: sred.bosna | Napisano 08.10.2010. | (36) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(31)

Radi se o slijedećem:
mesić ISLAMSKI plaćenik je za 10 god napravio nama toilko ZLA da ga je dosta u slijedećih 100god tako što radi na projektu ISLAMSTIČKE politike a taj je BiH = islamska zemlja tj. Bošnjačka i to uspješno do sada je radio na račun Hrvata,a ovo je faza da pokušaju i Srbe UKINUTI , jer islamistička politika je projektirala da drugih ne muslimana može biti najviše od 6 do 8% u BiH a tu politiku njihov ideolog tunjo ne skriveno promovira a između ostalog ZORNA SLIKA te politike jeste na prostorima gdje muje danas vladaju da drugih nema više od pomentuihe brojke.

Da se vratim fazi projekta islamista u koji su mesić i sanader uvučeni ISLAMSKIM parama sreća sanader je dobio što je zaslužio a i mesić će ubrzo u ZATVOR ako Bog da.

Znači ovaj pokušaj izbora sve tri člana predsjedništva u BiH , koristeći plaćenika Ivanića i njegovu mržnju prema Dodiku , jeste priprema lagumđije ISLAMISTE u CELOFANU. da sa rejsom i bakirom pokušaju tu tehniku izbora i ako im uspije onda će na slijedećim parlamentarnim izborima skontati model kako će onemogućiti Srbe da iz RS-a dođe 2/3 srba kao zastupnika u parlament BiH i time će onemogučiti ENTITETSKO VETO , jer to veto nije etničko već entitetsko, tj. da iz RS u parlamet BiH dođe više ili barem 1/3 zastupnika od 14 koliko ih sada dolazi a koji nisu srbi i tako bi PRAVNO UKINULKI RS kad već ne mogu politički , a vojno pogotovu.

Braćo SRBI mislite na OVO. I staga pomozite nama da se otresemo poturičkog ZULUMA koji je gori do TURSKOG

Autor: sred.bosna | Napisano 08.10.2010. | (37) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(27)

Anketa

Ustavi