RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Koje je zadnje izaslanstvo primio Mesić, a koje je prvo primio Josipović?

Napisano 25.02.2010. 04:15
beduin

17.02.

Halal lobist Stjepan Mesić, zadnjeg dana svog mandata prošli tjedan, u zadnju posjetu primio je visoko pustinjsko izaslanstvo Omana i Irana.

 

 


19.02.

Novi predsjednik RH Ivo Josipović prvi radni dan svog mandata u svoju prvu posjetu primio je msgr. Alessandra DۥErrica, apostolskog nuncija u BiH i posebnog izaslanika Svete Stolice na inauguraciji predsjednika Republike Hrvatske.

Razgovor Predsjednika Republike i izaslanika Svete Stolice bio je pretežno usredotočen na pitanje opstanka hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini te je došlo do visokog stupnja suglasnosti glede budućeg smjera politike prema Hrvatima u BiH.
Predsjednik Republike  i apostolski nunciji DۥErrico složili su se da je opstanak hrvatskog naroda u BiH u obostranom strateškom interesu Republike Hrvatske i Katoličke crkve te da će se s tim ciljem nastojati razviti partnerski odnosi.

 

hb.org


Ne kužim...koji je naš lijevi ili desni? :/

Autor: dudu | Napisano 25.02.2010. | (32) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(29)

nije nijedan naš dudu

Autor: Graničar Jozo | Napisano 25.02.2010. | (30) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(26)

:-) Predsjednik Mesić je 2 puta legalno biran od strane glasača koji su izišli na izbore, stoga bi bilo bolje ugristi se za jezik - nego previše negativno pisati o njemu :-) on je nosio časnu titulu Predsjednika Hrvatske, a protiv toga nećemo :-)

Predsjednik Josipović je izgleda iznenadjenje - i to pozitivno. Meni se čini da je čovjek skroz OK, posebno mislim da dobro rezonira hrvatske probleme u BiH. Nu dobro, vidjeti ćemo :-)

Autor: Trpimir | Napisano 25.02.2010. | (32) Sviđa mi se Ne sviđa mi se(33)

Anketa

Ustavi