RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mala pjevačka nada Eva Pilić i breakdanceri Nexus idu u finale

Napisano 14.11.2011. 09:54
Eva Pilić

Od deset polufinalista koji su nastupili u drugoj live emisiji treće sezone Supertalenta prolazak u finale s najviše glasova publike osvojili su 12-godišnja Eva Pilić i breakdance klub Nexus. Mala pjevačka zvijezda iz Uskoplja žiri je rasplesala i oduševila svojom izvedbom pjesme Mercy, a za njen nastup svi su imali samo riječi hvale. Na pitanje bi li rađe na Ninin koncert ili u finale, spremno je odgovorila kako bi radije u finale jer za koncert može kupiti kartu.

Najkritičniji član žiriji sinoć ne po običaju bio Dubravko Merlić koji je svakog izvođača počastio ponekom opaskom. Bolje nisu prošli ni čakovečki breakdanceri Nexus čiju je plesnu koreografiju Merlić ocijenio kao nedorečenu. Zamjerku im je našao i Enis, dok je Nina mislila jednako kao i gledatelji koji su Nexus nagradili prolaskom u finale.

Trećeplasirana bila je pjevačica sevdalinki Vedrana Ošap koju je trema spriječila da svojom izvedbom stare pjesme Hanke Paldum 'Ne klepeći nanulama' oduševi žiri.

Između nje i zaigranih breakdancera žiri se ipak odlučio za mlade plesače.Veliko iznenađenje breakdanceru Leonardu Kusturi priuštila je Nina Badrić pozvavši ga nastupi na njenom zagrebačkom koncertu.Svoje trikove i akrobacije na biciklama BMX sinoć su pokazali i 'Sinovi afsalta'iz Baške vode, no Dubravko im je stisnuo X i nije bio previše impresioniran.

Nina Badrić isto je napravila za gangaša Juru Miloša koji je, misli Nina, posveo podbacio u polufinalnoj emisiji. NAjveći favoriti Apollo bend majstorski su svirali, pa je i Enis ustao na noge i bodrio ih otpočetka! Nažalost nisu dogurali do finala, ali ih je Nina pozvala na svoj koncert gdje će demonstriratri svoj talent.

 

Večernji


Nema komentara

Anketa

Ustavi