RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Hrvatski nacionalni demokrati predstavili svoju listu za 11. izbornu jedinicu

Napisano 14.11.2011. 13:08
Izborne jedinice

Javnosti su objavili kako izlaze na izbore sa željom da preko mladih i sposobnih, afirmiranih ljudi donesu i prvu izbornu pobjedu.

Predstavljeni su kandidati u svim izbornim jedinicama, uključujući i dijasporu. Nositelj liste za dijasporu je Leo Pločkinić, novinar i publicist. U Bosni i Hercegovini će se zalagati za treći entitet, veća prava i veću autonomiju Hrvata na svim razinama, vraćanje dostojanstva i ponosa svakom Hrvatu u BiH i svakom Hrvatu u iseljeništvu.

Pločkinić je razvio strategije za Hrvate u BiH (napisao je dvije knjige na temu strategija potrebnih Hrvatima u BiH i koje se aktivno primjenjuju: Nacionalna i Ekonomska strategija Hrvata u BiH i Doktrina Hrvata u BiH) .

Dok je studirao novinarstvo u Mostaru, u jednom od najvećih racija u Mostaru koja je provedena od strane SFOR-a, vodio je skupinu hrvatskih studenata koji su prosvjedovali mirno pred pripadnicima SFOR-a u zapadnom Mostaru. Kasnije je napisao brojne članke za hrvatske medije u BiH i osnovao udrugu Croatia Libertas i Alternativnu vladu Herceg-Bosne kojoj je predsjednik. Protivi se radikalnom islamu i bošnjačkome nacionalizmu u BiH što ga je učinilo političkom metom obje skupine.

Nacionalni demokrati - Leo Pločkinić


Nema komentara

Anketa

Ustavi