RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Marasović Kajinu u Saboru: BiH navija najjače protiv Hrvatske

Napisano 17.06.2014. 19:08
Duje Marasović

“Ostavite vi kući to vaše bratstvo i jedinstvo mačku o rep”, poručio je HDZ-ov zastupnik Duje Marasović nezavisnom zastupniku Damiru Kajinu, koji je pohvalio solidarnost hrvatskih građana sa stradalima u BiH i Srbiji, te izrazio zadovoljstvo što su u nogometnom susretu BiH i Argentine navijali za BiH, kao što su, pretpostavlja, i građani BiH navijali za Hrvatsku kad je igrala protiv Brazila.

“Pa BiH navija najjače protiv Hrvatske”, rekao je Marasoviću Hrvatskom saboru, dodavši da je to, kako ga citira Hina,  “zahvala Hrvatskoj za sve što je učinila za BiH”. 

“I to je njihova zahvala Hrvatskoj što smo im primili pola milijuna izbjeglica, što smo ih najeli, napili, naoružali, pomogli im stvoriti državu, liječili ih u Splitu”, nabrajao je Marasović tvrdeći da Hrvatska prima zahvale u vidu brazilskih zastava u Zenicu, Mostaru, Sarajevu.

“I dosta više s tim glupostima, u ovom Saboru takvim pričama više nije mjesto. Hrvatska je i za vrijeme Juge pomagala cijeloj Jugoslaviji, a vidjeli ste što je Jugoslavija napravila Hrvatskoj”, poručio je Marasović Kajinu tijekom današnje rasprave u Saboru o Zakonu o saniranju posljedica katastrofalne poplave koja je pogodila istočnu Slavoniju.

Na loptu je odmah pokušao stati Ivica Mandić (HNS) žaleći što se o tako važnom zakonu raspravlja na takav način.

Hina


Nema komentara

Anketa

Ustavi