RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Sanader napustio Hrvatsku

Napisano 09.12.2010. 14:30

Kako ekskluzivno doznajemo, Ivo Sanader jutros je izašao iz kuće i napustio Hrvatsku. Krunoslav Borovec iz MUP-a, potvrdio nam je kako je Sanader registriran na graničnom prijelazu Bregana u 11.10 sati. Iz kuće je izašao u 10.45 sati.

Borovec je dodao kako 'u trenutku prelaska državne granice policija nije imala nikakav pravni osnov navedenoj osobi zapriječiti izlazak iz zemlje'.

Bivši premijer i saborski zastupnik Ivo Sanader jutros se nije pojavio u Saboru. Iz kuće je izašao u crnom kaputu, kratko bacio pogled unazad i krenuo svojim poslom put grada. u Međuvremenu iz DORH-a je jutros u Sabor stigao zahtjev za skidanjem zastupničkog imuniteta Sanaderu zbog kaznenog djela zloporabe položaja i ovlasti, a mandatno imunitetno povjerenstvo o tome će raspravljati u 14.30 sati.

Prema neslužbenim informacijama Ivo Sanader je još jučer zatražio neku dokumentaciju sa sjednica saborskog povjerenstva za privatizaciju Ine. Vjerojatno je i sam svjestan da se pravosudni obruč oko njega steže pa da treba i on početi prikupljati dokumentaciju.

dnevnik.hr


Nema komentara

Anketa

Ustavi