RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Splitu u ponedjeljak prva zajednička sjednica Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara BiH

Napisano 17.06.2010. 18:15

Zajednička sjednica Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine biće održana u ponedjeljak,  21.6.2010. godine u Splitu s ciljem unapređenja bilateralnih odnosa i intenziviranja suradnje u regionu.

Na sjednici, koju su u svibnju ove godine dogovorili hrvatska premijerka Jadranka Kosor i predsjedavajući Vijeća ministara BiH Nikola Špirić, biće razmatrana pitanja suradnje u oblasti euroatlantskih integracija; prekogranične suradnje u kontekstu unutrašnjih poslova i pravde, prometnog povezivanja i zaštite životne sredine; kao i intenziviranje suradnje u oblasti privrede, imovinsko-pravnih odnosa, poljoprivrede, trgovine, nauke i obrazovanja.

Planirano je potpisivanje Sporazuma o suradnji Vlade Republike Hrvatske i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine na području informacijskog društva i elektronskih komunikacija i Memoranduma o razumijevanju na području unapređivanja trgovinske suradnje između Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva Republike Hrvatske i Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine, saopćeno je iz Špirićevog kabineta.


Nema komentara

Anketa

Ustavi