RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vodstvo općine Grude uručilo priznanje Katici Zadro

Napisano 19.10.2016. 16:10

Načelnik Općine Grude Ljubo Grizelj i predsjednik Općinskog vijeća Draženko Vranješ, zajedno s braniteljima s područja općine Grude, boravili su u Vukovaru, na komemoraciji povodom 25. obljetnice od smrti generala Blage Zadre, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Tom prilikom, vodeći ljudi općine Grude su Katici Zadro, supruzi Blage Zadre i majci Roberta Zadre, predali javno priznanje Počasni građanin općine Grude.

Na komemoraciji za legendarnog generala govorio je i Gruđanin Zvonko Milas.

– Cijeli život Blage Zadre obilježila je borba koju je poticala ljubav; ljubav prema rodnom zavičaju, Vukovaru, obitelji, prijateljima i Hrvatskoj. I neka ljubav koja je kroz cijeli život vodila Blagu Zadru bude i poruka za naše živote – rekao je Milas, izaslanik mandatara Vlade RH.

U svome govoru na komemorativnom skupu vukovarski gradonačelnik Ivan Penava istaknuo je kako su upravo Blago Zadro, kao i ostali vukovarski velikani, utjeha svima nama jer ne dozvoljavaju odstupiti i predati se pred bilo kojim problemom na koji naiđete. – To je najveća ostavština Blage Zadre i ostalih vukovarskih heroja – rekao je Penava.


Nema komentara

Anketa

Ustavi