RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mladi politolozi s mostarskog Sveučilišta pokrenuli vlastiti portal (hspf.info)

Napisano 23.08.2011. 12:18
HSPF

Radno je ljeto iza mladih politologa iz Hrvatskog studentskog politološkog foruma. Naime članove ove, iznimno aktivne studentske organizacije ovoga ljeta pokrenuli su vlastiti portal. Bez ikakve novčane potpore, ali s puno truda, volje i želje za znanjem zajednički su pokrenuli portal www.hspf.info.

Portal Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF-a) svakodnevno nastoji objektivno i nepristrano izvještavati o aktualnim domaćim i svjetskim događanjima. Na taj način želimo čitateljima omogućiti lepezu novih informacija, utjecati na njihovu percepciju te širiti njihove vidike.

„Stranica je nastala na inicijativu većine članova HSPF-a, posebice onih zaljubljenika u novinarstvo i pisanu riječ. Konačan izgled stranice predstavljen je sredinom lipnja, premda je ista bila i ranije dostupna u svijetu novih medija“ - kazao je Ivan Kraljević, predsjednik HSPF-a te nadodao: „Na stranici se mogu pronaći sve važnije vijesti iz svijeta politike i politologije. Također na stranici će biti i popis događaja i planova HSPF-a, a moći će se pročitati i kolumne članove HSPF-a, ali i ostale kolumne renomiranih domaćih kolumnista.

Osim nekoliko aktivnih članova HSPF-a, na ovome portalu mogu se pronaći i kolumne našega profesora i prijatelja prof.dr. Mile Lasića. Na našu inicijativu profesor odvaja svoje dragocjeno vrijeme i znanje koje prenosi na papir za naš portal. Uz našu, i dozvolu autora, svi ostali prijatelji mediji moći će prenositi kolumne, kako naših autora, tako i našega profesora uz navod izvora, tj. portala hspf.info.

Članovi HSPF-a kroz svoje kolumne nastoje ukazati na društveno-političke probleme s nadom da će čitatelje motivirati na promjenu i aktivnije sudjelovanje u aktualnoj političkoj situaciji, koja je htjeli mi to ili ne dio nas. Između ostalog, na stranici možete popuniti prijavu za članstvo u HSPF.

Nadamo se da će čitatelji uživati u mnoštvu informacija i kolumni koje iz dana u dan pripremamo za njih.

HSPF.Info


Nema komentara

Anketa

Ustavi