RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Portal SredisnjaBosna.com dobio je novi izgled i strukturu

Napisano 28.05.2010. 09:51
Portal Središnja Bosna

Fondacija Kairos
Branitelja domovine bb
72260 Busovača, BiH
Tel. /Fax: +387 63 856 496
URL: www.sredisnjabosna.com
E-mail: [email protected]
28.05.2010.
 
 
Priopćenje za javnost
 
Fondacija Kairos osnovana je 2007. godine te iste godine pokreće osnivanje i razvoj internetskog portala na domeni www.sredisnjabosna.com. Od svog pokretanja, pa sve do danas portal je stekao zavidan položaj na internetskom nebu regije Središnje Bosne. Vremenom, razvojem tehnologije koju portal koristi stekli su se preduvjeti za proširenje oblasti iz kojih se informira javnost te portal danas svojim posjetiteljima donosi veliki broj vijesti iz politike, kulture, športa, glazbe, filma, ekonomije, tehnologije, znanosti, showbizza, zabave, zanimljivosti itd. Pored toga, na portalu se mogu naći i suvremeni internetski servisi kao što su: stanje na putovima, vremenska prognoza, rasporedi TV programa, online igrice, forum, chatbox itd.

Portal SredisnjaBosna.com nakon dužeg vremena i rada u ovom obliku dobio je novi izgled i strukturu.
Portal je dobio i novi, karakterističan slogan „Iz srca...“ koji na jednostavan način objašnjava našu misiju, a ona je: Svakodnevno, iskreno i bez ikakve loše namjere, upoznati posjetitelje našeg portala sa što većim brojem kvalitetnih i pravovremenih informacija iz Središnje Bosne kao srca naše države. Svu ovu priču će vam detaljno ispričati naš logotip kao naša nova vizualna prepoznatljivost. Naime, od sutra ćete biti naši dragi posjetitelji na novom portalu koji će prije svega biti obogaćeniji sadržajem, a posebno interaktivnim.  Za vas smo odlučili izdvojiti neke aktualne kategorije kao i one koje su relaksacijske, svakodnevne...

Imajući u vidu trendove na Internet tržištu, portal SredisnjaBosna.com nudi sistematiziran i jednostavan pregled sadržaja. Također, nudimo i više mogućnosti za potencijalne partnere za e-oglašavanje. Na raspolaganje smo postavili nekoliko atraktivnih pozicija na kojima možete po povoljnim cijenama promovirati svoje proizvode, usluge, događaje i tako doprinijeti dobrotvornom radu naše Fondacije Kairos.

Nastojat ćemo vas  često obradovati ponekim zanimljivim videom, najaviti vam događaje te povezati vas s aktualnim stanjem na putovima, vremenskom prognozu, tečajnom listom kao i aktualnim rasporedom TV programa. Jedna od novina je i izdvojena sekcija, za sada je to Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010, a nakon toga svoju ćemo pažnju dodatno usmjeriti na neki nadolazeći, ali važan događaj.

Poveznica s Facebook fan stranicom pod nazivom „SredišnjaBosna • com | iz srca...“ ima za cilj što većem broju posjetitelja prikazati vijesti putem ove društvene mreže. Stoga, preporučajte našu fan stranicu, budite naši dopisnici i zajedno s nama dodatno gradite jedan od trenutno najpoznatijih portala ovog dijela Bosne i Hercegovine.


Nema komentara

Anketa

Ustavi