RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Široki Brijeg: Sajam informacijskih tehnologija „SIT“

Napisano 26.03.2010. 17:17

U sklopu aktivnosti Udruge „Upit“ preko projekta „Široki Brijeg - Digitalni grad i društvo znanja“ svečano je otvoren Sajam informacijskih tehnologija „SIT“.

Govoreći o važnoj ulozi informacijsko komunikacijskih tehnologija Sajam je prigodnim riječima otvorio mr. Rudo Vidović ministar komunikacija i prometa BiH. „Ovaj Sajam je ogledni primjer partnerstva Općine i udruga građana jer je ovaj projekt jedan od četiri u našoj općini koji su odobreni i sufinancirani od strane UNDP-a, a općina Široki Brijeg je jedna od 14 općina u Bosni i Hercegovini koji sudjeluju u „LOD" projektu Jačanja lokalne demokracije.

Čestitam mladim ljudima iz udruge „Upit" na ovom vrijednom i jedinstvenom projektu", rekao je Općinski načelnik Miro Kraljević prigodom otvaranja Prvog Sajma informacijskih tehnologija „SIT". Nazočnima se prigodnim riječima obratio i direktor REDAH-a (sponzor Sajma) Ivan Jurilj. U sklopu svečanosti otvaranja Sajma prikazan je 10-minutni dokumentarni film o nastanku radu i aktivnostima udruge „Upit". Sajam se održava danas (petak) i sutra (subota) u hotelu Park u središtu Širokog Brijega.

Drago Martinović


Nema komentara

Anketa

Ustavi