RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HDZ 1990 Mostar - Prednost dati mlađim kadrovima

Napisano 23.05.2013. 23:37
Mostar -- U prostorijama male scene HNK u Mostaru održana je redovita skupština gradskog odbora Mostar HDZ1990. Na skupštini je prisustvovalo 105 izaslanika koji su izabrali novi saziv gradskog odbora Mostar HDZ1990. 
 
Predsjednik GO Mostar HDZ1990 Slaven Raguž je tom prigodom podnio izvješće o dosadašnjem radu odbora - javili su iz ove stranke.
 
"Novi saziv gradskog odbora je sačinjen u velikoj većini od strane mladih ljudi iz grada, što je znak da je mlađa generacija krenula pokazivati zube i počela uzimati stvari u svoje ruke. Kao cilj u budućem radu je postavljen zadatak da se kroz projekte i konkretne aktivnosti maksimalno dadne prostor i perspektiva mlađoj generaciji da dođe do zraka, ne zaboraviti nikada nacionalne interese svoga naroda, ali maksimalno se distancirati od politike koja te iste nacionalne interese iskorištava u cilju osobnog bogaćenja i zadovoljavanja primitivnih interesa" - tvrde iz HDZ-a 1990.
 
Novi gradski odbor čine članovi: Slaven Raguž, Silvio Bubalo, Vedran Barbarić, Radoslav Dodig, Petar Pehar, Mate Lasić, Igor Zovko, Dario Marinović, Mario Miličević, Danijela Vidović, Ivica Barbarić, Zdravko Kuzman, Frano Ljubić, Ivica Zadro, Mirko Bazina, Željko Šunjić, Zdravko Ćorić, Bojan Stanić, Zdenka Krešić, Zoran Sopta, Ivica Raspudić.

Nema komentara

Anketa

Ustavi