RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

MOSTAR Održana svečana dodjela diploma učenicima UWC-a

Napisano 30.05.2012. 05:13
Svečana dodjela diploma petoj generaciji učenika Koledža ujedinjenog svijeta (UWC) u Mostaru, na kojoj je promovisan 51 učenik iz 21 zemlje svijeta, održana je danas u Hrvatskom domu hercga Stjepana Kosače u Mostaru.

U svom obraćanju učenicima, direktorica UWC-a Mostar Valentina Mindoljević kazala je kako je ova godina posebna za cijeli UWC pokret, jer se proslavlja 50. godišnjica od osnivanja prvog UWC-a u svijetu.

„UWC su pokazali koliko je lako i jednostavno prvevladati sve razlike i živjeti zajedno, istakla je Mindoljevićeva, dodavši kako je najveća važnost UWC-a u Mostaru to što okuplja mlade iz cijeloga svijeta.

Na kraju, ona je poručila učenicima da na njih ne gleda samo kao na učenike, već kao na istinske prijatelje, te im poželjela sreću u njihovim budućim pothvatima.

Na današnjoj svečanosti bio je i ambasador Austrije u BiH Donatus Kock.

U sklopu bogatog programa, održane su i dvije izložbe humanitarnog karaktera, izložba umjetničkih radova učenika Koledža, te izložba rukotvorina štićenika centra „Los Rosales“, udruženja „Sunce“ i Škole za djecu s posebnim potrebama.
(Fena)

Nema komentara

Anketa

Ustavi