RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mostar: Zapaljena tri auta zajedničkih institucija

Napisano 04.09.2011. 18:36

U noći sa subote na nedjelju najmanje šest automobila je zapaljeno u Zvonimirovoj ulici u Mostaru.

Dvije zapaljene Škode su u vlasništvu Agencije za obrazovanje kadrova pri Ministarstvu sigurnosti BiH, a u njihovoj je blizini, pred zgradom Agencije, zapaljen i Nissan koji koristi ombudsmen za ljudska prava u BiH.

Automobili su bili parkirani na više lokacija u krugu od stotinjak metara, pa je isključena mogućnost da je do požara došlo nesretnim slučajem ili zbog kvara na automobilima. 

Policija je izvršila očevid na šest osobnih automobila, koji su zapaljeni protekle noći u Ulici kralja Zvonimira u Mostara, i za sada ne raspolaže informacijama o mogućim motivima i počiniteljima ovog paleža, kazao je u izjavi za Fenu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Srećko Bošnjak. 

"U 5 sati i 30 minuta Policijska uprava Mostar obaviještena je od građana da je ispred bivše zgrade Urbinga došlo do požara na više vozila. Policija je utvrdila da su u plamenu vozila 'nissan patrol', 'škoda fabia' i 'škoda superb', a na druga dva različita lokaliteta u istoj ulici zapaljeni su 'renault clio', 'mercedes 250' i 'opel corsa' ", kazao je Bošnjak. 

Na vozilima su u većini slučajeva izgorjeli prednji dijelovi skupa s motorom i oblogom, te je nastala veća materijalna šteta. Uzeti su uzorci kako bi se utvrdilo na koji je način došlo do zapaljenja, dodao je. 

Inače, policija protekle noći nije zabilježila nikakvo značajnije narušavanje javnog reda i mira, niti neki drugi događaj koji bi se mogao povezati s jutrošnjim događanjima u Zvonimirovoj ulici.


Nema komentara

Anketa

Ustavi