RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U vrtiću Sunce otvoreno igralište „Rafa Žirafa“

Napisano 19.10.2012. 09:46

Mostar - Donacija Raiffeisen banke i Western Uniona od velikog značaja za djecu

U vrtiću Sunce otvoreno igralište „Rafa Žirafa“
 
Osim Mostara, uskoro će i mališani Livna dobiti „Rafa“ igralište

Direktor Raiffeisen banke Michael Mueller i glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina otvorili su danas u vrtiću „Sunce“ u Mostaru dječje igralište „Rafa Žirafa“, koje je opremljeno donacijom Raiffeisen banke i Western uniona.

„Zadovoljstvo mi je što smo danas svečano otvorili jedno od tri igrališta 'Rafa Žirafa' koja smo donirali djeci u Mostaru. Ovaj projekt, koji već tradicionalno realiziramo u suradnji s Western unionom, rezultat je našeg opredjeljenja za podršku djeci i mladima. Osim Mostara, uskoro će i mališani Livna dobiti 'Rafa Žirafa igralište'„, izjavio je direktor Raiffeisen banke.
Po njegovim riječima, Raiffeisen banka, u povodu Svjetskog dana štednje, umjesto čestitki i poklona klijentima donira je dječja igrališta širom BiH.

„Ova nam je donacija od velikog značaja, s obzirom na to da je naše postojeće igralište bilo dotrajalo. Djeca našeg vrtića s nestrpljenjem su čekala ovo igralište, koje će zasigurno uljepšati njihovo djetinjstvo“, kazala je ravnateljica Dječjih vrtića Mostar Danijela Kegelj.

Donacija igrališta djeci BiH nastavak je zajedničkog projekta Raiffeisen banke i Western uniona, koji se već tradicionalno realizira u Bosni i Hercegovini. Igrališta u okviru ovog projekta do sada su postavljena u Pionirskoj dolini u Sarajevu, na Igmanu, u Zenici, Prijedoru, Tuzli i Bihaću. Trenutno su u tijeku pripremni radovi za postavku igrališta u Livnu.


Nema komentara

Anketa

Ustavi