RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Zrinjski potopio Trebinjce

Napisano 19.05.2011. 23:57

Zrinjski je, kako je i najavio Slaven Musa, ofanzivno krenuo prema golu Leotara, odlučan da što prije dođu u vodstvo i već u 2. minuti, golom Vernesa Selimovića, koga je odlično uposlio Lendrić, došli su u vodstvo.

Vodeći gol dao je krila domaćim igračima, koji periodički napadaju gol Milenkvoića. Sjajne prilike za postizanje gola imali su kapetan Mario Ivanković i Selimović, ali su lopte za malo promašile okvir gola.

Ipak, u 27. minuti, „plemići“ su postigli i drugi gol, a strijelac je bio Ivan Lendrić. Njemu je asistirao junior Hrvoje Miličević, a prvi strijelc Zrinjski rutinski je poslao loptu iza leđa nemoćnog Milenkovića.

Zrinjski je dominirao i u drugom poluvremenu, ali bez izrazitih prilika za gol i bez većih uzbuđenja.

Nakon što je u 70. minuti zamalo zakasnio na lijepo dodavanje Zadre, Lendrić je to nadoknadio svojim drugim golom u 77. minuti, kada je na najbolji način završio lijepu akciju i preuzeo lidersko mjesto na listi strijelaca, pretekavši Nusmira Fajića iz Travnika.

U sudačkoj nadoknadi vremena, Ivan Barišić je postigao četvrti gol.

Vrijedi napomenuti da su pred početak utakmice predstavljeni juniori Zrinjskog, koji su nedavno u finalu protiv Slobode osvojili Kup BiH.

Stadion pod Bijelim brijegom.
Gledaoca: oko 300
Sudac: Rusmir Mrković (Sarajevo)
Žuti kartoni: Selimović (Z), Todorović (L)
Strijelci: 1:0 Selimović 2', 2:0 Lendrić (27'), 3:0 Lendrić (77'), 4:0 Barišić (90')

Zrinjski: Hadžić, Džidić, Miličević, Stjepanović, Ivanković (Martinović), Stojkić, Selimović, Zadro (Barišić), Lendrić, Popović, Markić Trener: Slaven Musa

Leotar: Milenković, Vučinić, Todorocvić, Delić, Čorlija, Šaraba, Komnenić, Vranešević, Bondžić, Marjanović, Stojanović. Trener: Dragan Spajić


Nema komentara

Anketa

Ustavi